Makelaardij

Individuele aandacht en kennis van de regionale markt zijn onmisbare onderdelen die iedere transactie waar Harthoorn Taxaties / Makelaardij bij betrokken is tot een succes maken.

Verkopen
Het verkopen van een woning doet men niet zomaar, en vaak gaat zo’n beslissing met emoties gepaard. Het is verstandig dat u uw makelaar inschakelt die er zorg voor draagt dat de verkoop zo prettig mogelijk verloopt. Belangrijk daarbij is dat de opdrachtgevers goed weten wat ze kunnen verwachten. Wij houden het hoofd koel, ook in tijden dat de emoties wat hoger oplopen.

Wij vinden deze extra aandacht zeer belangrijk en merken ook dat onze clienten dat waarderen.

Wat u van ons kunt verwachten:

Ook na de transactie staat Harthoorn Taxaties / Makelaardij voor u klaar, voor al uw vragen.

Aankopen
Zelf een huis aankopen brengt een steeds groter risico met zich mee, deskundigheid is een vereiste!

Wij gaan absoluut niet over een nacht ijs en begeleiden u als client van het eerste intakegesprek tot en met de definitieve ondertekening van het koopcontract.

Desgewenst laten we een deskundig rapport verzorgen over de bouwkundige status van het onroerend goed. En zijn er nog vragen na de aankoop? U kunt altijd bij ons terecht.

Wij zijn er voor U!

Zoekt u een woning of wilt u zich orienteren?
U kunt bij ons terecht voor:

Ondanks de zorg die door ons aan de invoer van gegevens besteed wordt, kunnen wij niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk gehouden worden voor eventuele fouten en onvolkomenheden in de gegevens. Bezoekers en/of gebruikers van harthoorn.nl kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de door Makelaardij Harthoorn aangeboden informatie, prijzen of gevolgen van eventuele via de informatie ontstane transacties.

Alle rechten voorbehouden.