Spoorstraat 71 Sluiskil

€ 199.500 k.k.
Verkocht onder voorbehoud
Locatie
Spoorstraat 71 Sluiskil
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Bouwjaar
1949
Inhoud
488 m3
Woon oppervlakte
133 m2
Perceel oppervlakte
272 m2

Welkom in deze royale tussenwoning met stenen garage en diepe tuin in een mooie straat dichtbij het centrum. De doorzon woonkamer is verlengd en is voorzien van schuifdeuren en een houtkachel. Er is een woonkeuken met aangebouwde bijkeuken en berging. Op de verdieping treffen we een drietal slaapkamers met vaste kasten en de badkamer. Met de vaste trap komen we op de tweede verdieping met een vierde slaapkamer voorzien van dakkapel.
Het huis is voorzien van hardhouten kozijnen met grotendeels dubbele beglazing. De woning is eenvoudig te noemen en dat is niet alleen gunstig voor de vraagprijs maar ook voor de woningzoeker die niet wil betalen voor een keuken, badkamer en afwerking wat het eigenlijk toch nét niet is.
Het huis verkeert constructief in goede staat, heeft een inhoud van maar liefst 488 m3. Een woonoopervlakte van 133 m2 en is gelegen op 272 m2 grond met de tuin op het zuidoosten voorzien van achterom. Kortom: een eenvoudige woning waar de klusser zijn hart kan ophalen om hier iets moois van te maken. Ruud de Meijer wil het u graag laten zien!
Tel: 06-2504 3214 / e-mail: rdemeijer@zeelandnet.nl