De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Ook is getracht de informatie actueel te houden. De inhoud van de website wordt met enige regelmaat intern geëvalueerd. Desondanks kunnen geen rechten aan de vermelde informatie worden ontleend. Harthoorn Makelaardij geeft geen garantie voor de juistheid, volledigheid, actualiteit of kwaliteit. Bij twijfel verzoeken wij u daarom contact op te nemen met Harthoorn Makelaardij.

Molster 10 Krabbendijke


Woning kenmerken

Prijs: Vraagprijs €387.000 k.k
Locatie: Molster 10 Krabbendijke
Aantal kamers: 7
Aantal slaapkamers: 6
Bouwjaar: 2002
Inhoud: 585 m3
Woon oppervlakte: 144 m2
Perceel oppervlakte: 250 m2

Het is bijna niet te geloven, wat een extra’s bij deze woning met geschakelde garage! Absoluut een groot huis met veel leefruimte. Het pand is gelegen in de wijk Rozenboom met weids uitzicht over plantsoen en speelweide. De bijkeuken aangebouwd aan de achterzijde en dan ook nog een verlengde garage tot uw beschikking! We gaan eens binnen kijken: de woonkamer is voorzien van een houten vloer en schuifpui, een nette open keuken met inbouwapparatuur welke overgaat in de bijkeuken met alle praktische aansluitingen. Via de afgesloten trapopgang nemen we de trap naar boven: op de ruime overloop hebben we toegang tot de badkamer met douche, ligbad, 2e toilet en wastafel, en een drietal slaapkamers. Als extra een studeer- of slaapkamer boven de garage met inloopkast, balkon en ook nog een speelzolder met dakvenster. Ook van de tweede verdieping gaat u opkijken: nog eens 2 slaapkamers tot uw beschikking met een handige grote overloop en bergzolder. Bovendien is er bij deze woning al gedacht over energiebesparing en zijn er 12 zonnepanelen aanwezig, de cv-ketel is in 2019 vernieuwd, dus deze investeringen zijn niet meer nodig. Kortom: dit is de ideale woning, want met maar liefst 585 m³, 144 m2 woonoppervlak, 32 m2 overige inpandige ruimte en gebouwgebonden buitenruimte van 5 m2 kunnen we met recht spreken over een royaal huis. Dan nog een perceel van 250 m² met de tuin op het westen en we hebben alle ingrediënten voor het ultieme wooncomfort binnen handbereik. Groeten van de makelaar met het accent op de persoonlijke benadering.

De gemeente Reimerswaal is met het mooie polderlandschap, de boomgaarden, dijken en de ligging tussen de Ooster- en de Westerschelde een fantastische gemeente om te wonen en te verblijven. Het dorp Krabbendijke heeft circa 4.375 inwoners en beschikt over een treinstation, school voor voortgezet onderwijs en diverse winkels. Hier is er ruimte om te genieten; stap even op de fiets of in de auto en proef de rust en de sfeer. Via de A58 zijn steden zoals Goes, Middelburg en Vlissingen maar ook Bergen op Zoom en Antwerpen snel te bereiken.


« Terug naar overzicht | Informatie aanvragen | Bezichtiging aanvragen