Het is natuurlijk van belang dat alle officiële taxties zijn ondertekend door een gecertificeerde taxateur.

Bij mij dus aan het juiste adres !

Wij leveren deskundigheid en taxeren uw woning grondig en onderbouwd met kwalitatief goede taxatierapporten die door alle banken worden erkend.

 

Taxaties


Arjan Harthoorn uw betrouwbare taxateur

Voor de financiering van de aankoop van een woning, een verbouwing of het oversluiten van uw hypotheek heeft u een professioneel taxatierapport nodig. Zowel u als uw geldverstrekker moeten op de inhoud van een taxatierapport kunnen voortbouwen.
 
U staat voor een belangrijke financiële beslissing? U wilt uw woning verbouwen, uw woning verkopen of de waarde van uw woning weten voor een hypotheekaanvraag met of zonder NHG, een aankoopbeslissing, oversluiten van uw hypotheek of voor de belasting?

Bij zo’n vergaande beslissing zoekt u zekerheid in de taxatie. Dat betekent alleen in zee gaan met een deskundige, betrouwbare taxateur. Een taxateur die kwaliteit levert en is aangesloten bij een brancheorganisatie. 
Arjan Harthoorn is uw betrouwbare taxateur, gecertificeerd en geregistreerd bij het kwaliteitsregister NRVT en SCVM en aangesloten bij validatie taxatie-instituut NWWI
Dat betekent:
  • beschikken over een zeer uitgebreide database van vergelijkbare woningen.
  • het taxatierapport voldoet aan de strenge eisen voor NHG.
  • het taxatierapport geaccepteerd wordt door alle financiële instellingen.
Leesbaar taxatierapport
Het taxatierapport bestaat onder andere uit:
  • de taxatiewaarde.
  • de oppervlakte en inhoud volgens de uniforme NEN2580 norm zijn.
  • een goed leesbare onderbouwing waarin o.a. onderhouds-staat, wijkgegevens, gebruikte materialen, kadastrale gegevens zijn opgenomen incl. de modelmatige waarden van vergelijkbare huizen.
  • diverse foto’s van de woning.
Bel ons voor meer informatie