Noordweg 7-A Krabbendijke

€ 259.000 k.k.
Locatie
Noordweg 7-A Krabbendijke
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Bouwjaar
1987
Inhoud
423 m3
Woon oppervlakte
119 m2
Perceel oppervlakte
175 m2

Je eigen woonstek in een leuk dorp vlakbij het centrum? Dan is deze tussenwoning in de Noordweg iets voor jou! Wat we zeker onder uw aandacht willen brengen en wat niet meteen opvalt is de royaal bemeten achtertuin. Achter de houten tuinberging is namelijk nog een behoorlijk stuk tuin, dit zal u zeker aanspreken ! En dan ook nog eens heerlijk gesitueerd op het westen.
Over de afmetingen van de vertrekken in deze gezinswoning zul je eveneens tevreden zijn.
De doorzonwoonkamer heeft een houtkachel en de aanwezigheid van een bijkeuken is mooi meegenomen. Ook de slaapkamers zijn riant en praktisch door de rechte wanden omdat de dakhelling pas bij de 2e verdieping begint. Hier is het mogelijk om een vierde slaapkamer te realiseren, de vaste trap is er al! De keuken en sanitaire voorzieningen zijn evenals de gehele woning standaard en eenvoudig uitgevoerd, ideaal voor degenen die dit naar eigen inzicht willen vernieuwen.
Wanneer je de foto’s en plattegronden hebt gezien, de kenmerken hebt doorgenomen en het je aanspreekt, dan rest er maar één ding te doen, tijd vrij maken voor een bezichtiging. We zien en spreken je graag op nummer 7A in de Noordweg!